Кадър и видео: фейсбукОт политическа партия ГЕРБ дадоха пресконференция, на която

...
Кадър и видео: фейсбукОт политическа партия ГЕРБ дадоха пресконференция, на която
Коментари Харесай

ГЕРБ: Разполагаме с информация, че ще има Костинброд 2

Кадър и видео: фейсбук

От политическа партия ГЕРБ дадоха конференция, на която оповестиха шокираща вест. " Имаме информация в задатък, че напълно скоро ще има опити за нова спекулация, сходна на тази преди няколко години в Костинброд " ", заяви Томислав Дончев. " Имаме вътрешна информация за това ", добави той.

Цветомир Паунов направи анализ на резултатите от локалните избори, като акцентира напредъка на партията от последните избори през 2015 година " Кметове на общини първи тук през 2015 година са 91 общини на първи тур. Спечелихме в 11 регионални града през 2015 година, а на изборите в неделя 8 регионални града ", сподели Паунов. От всички регионални градове само в Пазарджик, Ямбол и Кърджали претендентите на ГЕРБ не отиват на балотаж.

" Електоралната картина след първия тур съотношението ГЕРБ:БСП е две към едно. ГЕРБ печели в 163 от 265 общини в цялата страна и усилва общинските си съветници с 80 в цялата страна, а те са 1807 в цяла България ", добави още Паунов.

Дариткова уточни като безспорен факт, че ГЕРБ усилва общинските съветници в смесените региони. " Там ГЕРБ е главен конкурент на Движение за права и свободи, а Българска социалистическа партия трайно е трета политическа мощ ", сподели Дариткова. Пример за това са Хасково, Кърджали и Смолян.

" Привличаме огромен част от по-претенциозните гласоподаватели. Това са младите, тези с висше обучение, с които търсим съдействие ", сподели кметът на Стара Загора Живко Тодоров, а Томислав Дончев разкритикува опозицията, че са трансформирали локалните избори в парламентарни и уточни.

" Ставаме очевидци на нов политически феномен - политически джендаризъм... Това да си скриеш претендента, пребоядисаш, издигнеш от предприемчив комитет. Традиция е и губещият да не е удовлетворен след избора ", добави вицепремиерът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР